PDF Katalog içinnn tıklayınız.
Lineflex Bayilik Başvurusu
TR / EN
Çevre Duyarlılığımız


Ana Sayfa / Hakkımızda
Çevre Duyarlılığımız

Aktaş Holding olarak, toplumla bütünleşen anlayışımız gereği her türlü sosyal sorumluluk projesinin içerisinde aktif olarak yer alarak, toplumun gelişimine değer katan, "yeşil" bilincini özümsemiş bir anlayışla hareket etmeye özen gösteriyoruz.

Sürdürülebilir başarı ve gelecek vizyonu paralelinde, daha çevreci anlayışla; doğaya, kültüre ve insana yönelik çalışmalarımız da tüm hızıyla sürüyor.

Daha yaşanılabilir bir çevre için üretim süreçlerinin tüm evrelerinde çevresel duyarlılık kriterini benimseyerek, kaynakların hızla tükendiği günümüz dünyasında, ileri teknoloji uygulamalarını benimseyip, "çevre" ve "yeşil" hassasiyetini, attığımız her adımda önceliklemekteyiz.

Tüm operasyonel süreçlerde, doğal kaynakların korunması, hava ve su kirliliğinin önlenmesi ile çevreye ve doğaya değer katan uygulamaların geliştirilmesi noktasında, büyük bir sorumluluk duygusuyla hareket ediyoruz.

Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki; gelecek nesillere daha yaşanılabilir ve sağlıklı bir çevre bırakmak için çevre bilincini toplum genelinde yaygınlaştırmak, hepimizin asli görevi...

Bu açıdan sürekli iyileştirme ve geliştirmeye yönelik çalışmalarımıza devam ettiğimiz gibi tüm uygulamalarımızı da titizlikle yürütmekteyiz.

Ayrıca, paydaşlarımızın etkin bir şekilde yönetimi adına çevresel sorumluluk mesajlarımıza, tüm paydaşlarımızı da katmaya özen gösteriyoruz.